Thuis

Qingdao Kingstar Metal Products Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Dank u zeer voor uw steun in de afgelopen jaren.

—— Frank Schröer

Het is zeer blij om van uw bedrijf te kopen. Uw het opschorten en dolly is werkelijk in goede kwaliteit. Hoop onze samenwerkings laatste lang in de volgende jaren.

—— Thomas Litmeyer

U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Sjors

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Het strikte Systeem voor kwaliteitscontrole van KINGSTAR

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 

 

a) Grondstoffencontrole

 

       Aangezien wij goede verhouding met onze lokale grondstoffenleveranciers, en het hebben van grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen houden. Zo, waarborgen zij om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Tegelijkertijd, hebben wij onze eigen QC met de ervaring van meer dan 10 jaar aan verantwoordelijk voor de productie en de levering van ons materiaal om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

 

 

B) Kwaliteitscontrole

 

     b1. QC in workshop

           QC met de ervaringscontrole van 10 jaar willekeurig in productie om producten ervoor te zorgen ontmoet kwaliteit

 

     b2. QC vóór levering

           QC zal elke partij inspecteren alvorens de levering om de gestuurde goederen ervoor te zorgen in goede kwaliteit en goede voorwaarde is

 

 

c) De kwaliteit klaagt

 

     Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

      Voor meer gedetailleerde informatie bij zich onze het bewegen en opslag te aarzelen de producten, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mailinformatie kingstarmetal Com, en verheugen ons op het werken met u.

Contactgegevens
Qingdao Kingstar Metal Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Li

Tel.: 86-532-85857800

Fax: 86-532-83740179- 606

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)